fredag 5 juni 2015

Veckoinformation v.23

Hej!

Denna vecka har vi arbetat mycket med att bli klar med de saker som man behöver bli klar med. Vi har även skrivit brev samt en faktaruta om våra små figurer som vi gjorde av mjöl och ballonger. Vi har fortsatt att prata om vattnets kretslopp. På musiken tränar vi på våra avslutningslåtar. Vi har haft friluftsdag med orientering. Barnen har även träffat sina nya lärare och klasskompisar ifrån Råby.

Läxorna med tillhörande förklaring kan ni numera hitta under fliken läxor. 

Nästa vecka…
Vill jag att barnen har med sig en påse där vi kan börja samla saker som är klara och som de slutligen kommer att få ta hem. Från och med onsdag finns barnens påsar att ta hem. Det är en hel del saker som de får ta hem så de som cyklar kan behöva lite bärhjälp ifrån er föräldrar.

På måndag ser dagen inte alls ut som den brukar. På morgonen är det talangjakt där åk 3 – 6 får ställa upp. Elevrådet är jury. På em är det fotbollsturnering där det är blandade lag ifrån 1 – 6. De som inte är med och spelar är med och hejar.

På tisdag går vi till skolskogen för att släppa ut våra maskar. Vi går på morgonen och beräknas vara tillbaka till lunch. Kläder efter väder är bra!

På onsdag förmiddag kommer barnen att få träffa sina nya kompisar ifrån Råby och deras nya lärare Jenny igen. På eftermiddagen kl 13.00 spelas en match mellan lärarna och åk 6 som vi kommer att titta på.

På fredag är det skolavslutning. Vi börjar som vanligt 8.15. Då samlas vi utanför Släbroskolan för att gemensamt tåga ner till vallen om det inte regnar. Om vi är på vallen är ni föräldrar välkomna. Om det däremot är dåligt väder har vi avslutning i aulan och då får tyvärr inte föräldrar plats. Skoldagen beräknas sluta 10.30.

Vi har nu gjort en utställning av våra "mjölgubbar". De står i Oppebyhuset, vid glasskåpet, mot matsalen. Gå gärna förbi och titta.

Precis som alltid så tveka inte att höra av er om det är något ni funderar över. Jag nås lättast på min mail linda.ryrstrom@nykoping.se men det går även bra att ringa min klasstelefon 073- 426 88 75.

Trevlig helg!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar